Uusia lisäarvopalveluita


Urakkaharavan tuoteperhe kasvaa suunnitelmien mukaisesti!

TYÖMAATIEDOT
2.3.2014 toimme yritysten käyttöön tiedot meneillään olevista suunnittelu-urakoista sekä työmaista. Suunnittelu- ja työmaatiedot saat yrityksesi käyttöön tekemällä kanssamme vuosisopimuksen. Palvelun voi liittää myös olemassa olevaan vuosisopimukseen.

TIETOA, VINKKEJÄ, INNOVAATIOITA JA PARHAITA MENETELMIÄ
Avaamme uuden tietopalvelusivuston. Sivustolta saat tietoa rakentamisesta ja remontoimisesta sekä siihen liittyvistä asioista ja palveluista. Tuomme yleiseen tietoon uusia ideoita, innovaatioita ja parhaita rakennusmenetelmiä rakennusalalla.

ASIANTUNTIJOIDEN ARTIKKELIT
Oletko rakennus- tai kiinteistöalan asiantuntija? Julkaisemme Hyvin laaditut artikkelit alaan liittyvistä aiheista. Artikkelien tulee olla neutraaleja, eikä omaa yritystä korosteta. Artikkelit pyydetään toimittamaan osoitteeseen: urakkaharava@suomi24.fi. Varusta artikkelit omalla nimelläsi ja yhteystiedoillasi.

NÄKYVYYS AVAINASEMASSA!
Mainonta ja tiedonvälittäminen on siirtymässä vahvasti verkkoon myös rakennusalalla!
Haluatko markkinointibudjettisi tehokkaampaan käyttöön? Ota yhteyttä ja sovi kanssamme näkyvyydestä uusien Urakkaharava.net-palveluiden yhteydessä.

SÄÄSTÖJÄ, KUSTANNUSTEHOKKUUTTA, LUOTETTAVIA KONTAKTEJA
Säästä aikaa, vaivaa, tai jopa tuhansia euroja käyttämällä Urakkaharavan tarjouspyyntöpalvelua!
Urakkaharava.net - luotettava kumppani, joka on toiminut verkossa jo vuodesta 1996 lähtien!Urakkaharava tarjoaa rakennusalan työpaikat, rakennusalan työnhakijat ja rakennusalan tarjouspyynnöt