Urakkaharava.net käyttöoikeudetuusi tarjouspyyntö Vuosisopimus Rekisteroityminen Uusi tarjouspyynto

Ilmaiskäyttäjänä voit jättää tarjouspyyntöjä, ilmoittaa avoimista työpaikoista, sekä selailla ja hakea tarjouspyyntöjen otsikkotietoja vapaasti.

Rekisteröityneenä ilmaiskäyttäjänä voit lisäksi muokata ja poistaa omia ilmoituksia sekä ilmoittautua työnhakijaksi.

Vuosisopimuksen maksaneet yritykset voivat selata, hakea ja tulostaa tarjouspyyntöjä, työnhakijoiden ilmoituksia sekä lisätä ilmoituksia avoimista työpaikoista. Vuosisopimuksen maksaneilla yrityksillä on myös mahdollisuus aktivoida sähköposti-ilmoitusten vastaanottaminen omaan sähköpostiosoitteeseen. Ilmoituksen voi määritellä koskemaan oman toimialan tarjouspyyntöjä. Vuosisopimuksen hinta on vain 690 euroa + alv 22%.

Vuosisopimusyritykseksi pääset rekisteröitymällä käyttäjäksi ja maksamalla vuosisopimusmaksun. Voit maksaa palvelussamme Osuuspankin, Nordean ja Sampo Pankin E-maksupainikkeilla, palvelu avautuu heti maksusuorituksen tapahduttua. Muista pankeista maksettaessa voit tulostaa laskun ja maksaa sen viitenumeroa käyttäen.

Yllä olevasta taulukosta näet eriteltynä eri käyttäjäryhmille tarkoitetut toiminnot. Valitse taulukosta itsellesi / yrityksellesi sopivin vaihtoehto ja siirry eteenpäin taulukon alla olevilla painikkeilla:


Toisaalla palvelussamme on hyödynnettävissä seuraavat maksulliset osastot: Suunnittelu- ja työmaatieto sekä parhaat menetelmät ja innovaatiot +. Kysy lisää myynnistämme.

Jos sinulla on kysymyksiä, ole hyvä ja käy lukemassa Usein Kysytyt Kysymykset, tai ota meihin suoraan yhteyttä.
Tarkemmat käyttöehdot löydät tästä.
Urakkaharava tarjoaa rakennusalan työpaikat, rakennusalan työnhakijat ja rakennusalan tarjouspyynnöt