Urakkaharava on rakennusalan kohtaamispaikka

keittiö

Urakkaharava.net FAQ (Usein kysytyt kysymykset)

Vastaamme tällä sivulla yleisimpiin kysymyksiin. Jos et saa tältä sivulta vastausta, voit lähettää kysymyksesi meille palautelomakkeen kautta, tai soittaa yhteystiedoissa olevaan numeroon (klo 8-17). Vastaamme mielellään kaikkiin kysymyksiin.

Urakkaharava on koko rakennusalan kohtaamispaikka. Edistämme tiedonkulkua työn tuottajien, palveluntarjoajien ja tilaajien välillä. Kaikkien toiminta tehostuu ja osapuolet saavat selvää säästöä.


ILMAISKÄYTTÄJÄT

Saanko nopeasti apua, jos en osaa käyttää ohjelmistoa?

Kyllä, ongelmatilanteissa ota yhteyttä palautelomakkeen kautta, tai soita meille. Autamme mielellään ongelmatilanteissa.

Pitääkö minun rekisteröityä, jos haluan jättää tarjouspyynnön remontista?

Voit jättää tarjouspyynnön täysin ilmaiseksi ja ilman rekisteröitymistä. Jos haluat muokata tai poistaa tarjouspyyntöjäsi, sinun täytyy rekisteröityä. Ylläpito poistaa vanhentuneet tarjouspyynnöt automaattisesti.

Onko rekisteröityminen ilmaista?

Kyllä. Rekisteröityminen on ilmaista.


REKISTERÖITYNEET KÄYTTÄJÄT

Miksi minun kannattaisi rekisteröityä?

Rekisteröityneenä käyttäjänä voit jättää tarjouspyyntöjä, avoimia työpaikkoja sekä ilmoittaa itsesi työnhakijaksi. Rekisteröityneet käyttäjät voivat itse muokata tai poistaa ilmoituksiaan.

Mihin sähköpostiosoitettani käytetään?

Voit halutessasi vastaanottaa palveluamme koskevaa ajankohtaista tietoa.

Käytättekö rekisteröitymisessä antamiani tietoja johonkin?

Emme luovuta rekisteröitymisessä antamiasi tietoja kolmansille osapuolille.


VUOSISOPIMUKSEN MAKSANEET KÄYTTÄJÄT

Mitä etuja saan vuosisopimuksella?

Vuosisopimuksen maksaneet yritykset pääsevät lukemaan kaikkia Urakkaharavan ilmoituksia yhteystietoineen. Löydät lisää töitä, saat tarjouksia ja uusia kontakteja.

Miten tilaan ja maksan vuosisopimuksen?

Aloita vuosisopimuksen tilaaminen rekisteröitymällä palveluun jolloin luot itsellesi käyttäjätunnukset. Tämän jälkeen pääset Omat Asetukset -sivulle, josta voit tulostaa itsellesi paperilaskun tai maksaa pankkien e-maksupainikkeiden kautta. Tällä hetkellä sivustomme tukee Nordean, Osuuspankin ja Sampo Pankin e-maksupainikkeita.

Kuinka paljon vuosisopimuus maksaa?

Vuosisopimuksen hinta on 440,00 euroa + alv22%

Mihin sähköpostiosoitettani käytetään?

Vuosisopimusasiakkailla on mahdollisuus vastaanottaa sähköposti-ilmoituksia uusista tarjouspyynnöistä. Voit valita Omista Asetuksista mieleiset kohderyhmät, joihin tulevista tarjouspyynnöistä sinulle lähetetään automaattinen ilmoitus. Automaattisen ilmoituksen voi myös kytkeä pois päältä.

Mistä tarjouspyynnöt tulevat Urakkaharavaan?

Tarjouspyyntöjä tulee julkiselta taholta, yrityksiltä, asunto- ja kiinteistöyhtiöiltä, sekä yksityisiltä

Miten löydän minua kiinnostavat tarjouspyynnöt?

Urakkaharavan hakutoiminnot ovat monipuoliset. Tarjouspyynnöt sivun oikeasta yläkulmasta löytyvä vapaasana-haku antaa mahdollisuuden hakea esimerkiksi paikkakunnan tai kohderyhmän mukaan.


SIVUSTON TEKNIIKKA

Sivulta toiselle siirryttäessä minulta kysytään varmennetta? Miksi?

Voit vastata Kyllä / Ok varmenteeseen liittyviin kyselyihin. Sivustomme käyttää salattua yhteyttä kirjautumistietojen siirtämiseen internetissä. Varmennetekniikka on sama, jota pankkiyhteyksissäkin käytetään. Urakkaharava.net salausvarmenteen on myöntänyt Sonera Oyj.Urakkaharava tarjoaa rakennusalan työpaikat, rakennusalan työnhakijat ja rakennusalan tarjouspyynnöt